8-2022

Сьогодні не звичайний а святковий день
усіх жінок зі святом сердечно я вітаю
хоча легкої статі багато присвячено пісень
але їм о почуттях мабуть знову заспіваю...
Очам коханим хочу баладу присвятити
щоб про взаємність жінці серце підказало
під шепіт слів її на танець треба запросити
адже без них любові у житті б не існувало...
А долю вирішить лише танець запальний
а тепла посмішка нас в обійми підштовхне
і жінку видасть колір на щічках багряний
і мабуть через поцілунок щастя нас знайде...


Рецензии