Украiнi

Насунули хмари, блакить неба закрили,
Ранком прохолодним грім прогримів.
О земле моя, моя Україно!
Безжалісний час в мить наступив.

Заплакало небо, так тяжко, щосили,
А грози не могли здержати свій гнів
Тримайся ненько, моя Україно!
За дочок своїх, за рідних синів.

З Вірою, правдою, силою духу,
наші брати ідуть на війну.
О люба моя, моя Україно!
Збережи їх так, як тебе я люблю!

Щоб ні вогонь, ні кулі, ані підступ ворожий,
Оминало стежками і йшло в забуття.
Я збережу, тебе Україно!
Разом ми є сила, народу одна.

Єдина і славна, свободолюбива.
Безстрашна, хоробра і вічно жива.
Моя прекрасна, рідна Україна!
Разом все здолаємо, єдина сім'я.

І вернуться браття і слово промовлять,
За тих, кого з нами давно вже нема.
І прапора гордо і славно піднімуть.
Жовто-блакитного, як небо й жита.


Рецензии