Пасхальнае
Пакладу у кошык
вялікодных яек,
завяжу хусцінкай
і вячыстым ранкам
яснаю заранкай
панясу да цэрквы.
У зіхатлівым ззянні
па-над купаламі
галубы віюцца.
І адхланне сэрцу
ў прадчуванні смерці –
Хрыстос
Уваскрэсе!
Свидетельство о публикации №122030801897