Криваве

У цей рік взимку була гроза
потім веселка над снігом,
птахи повернулись раніше
із далеких теплих країв,
з під землі неочікувано
у лютому виникли проліски,
тепер нам усім зрозуміло
як пророкується це нещастя...


Рецензии