Лютий - 2022

Напевно кожен рік завжди у лютому
благаємо щоб вже скоріш прийшла весна
адже набридло ходити в одязі незручному
і як спасіння від природи чекаємо тепла...
Напевно ще зрадіємо коли сніг розтане
відтоді потечуть дуже маленькі струмочки
адже людина вірити ніколи не перестане
у те що на деревах з'являться листочки...
Напевно від думок і мрії скинуть кокони
і звісно як метелики в нас почнуть літати
адже при згадці про зелені трави локони
ще і бажання будуть ластівками щебетати...


Рецензии