Перегiн Харкiв-Казача Лопань - 2022

Сьогодні з неба біла сиплеться крупа
але не долетівши до землі сніг тане
від нього на вікні повзе сльоза скупа
і бачу світлофора зображення туманне...
На склі всі між собою фарби змішуються
і цю картину неспішно двірник витирає
від цього тільки плями збільшуються
і він потоки каламутні вбрати не встигає...
А десь в далі маячить з вогнями переїзд
як привид електричка пронесеться мимо
але з людями світлі вікна видно скрізь
і як належне ми йому у відповідь гудимо...


Рецензии