Молитва - 2022

Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Хто шукає втіху повинен молитися
а ще треба у душі звернутися до бога
і за віру немов за соломинку схопитися
адже це до спокою єдина є дорога...
Хто шукає втіху повинен молитися
а ще треба тіло грішне перехрестить
і з надією немов знову відродитися
і відразу печаль вдасться зупинить...
Хто шукає втіху повинен молитися
а ще треба подивитися уважно на ікону
і з любов'ю немов від горя звільнитися
зрозуміти що життя йде по божому закону...


Рецензии