Спогади про море - 2022

Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Хвилини проходять немов краплі в пісок
але тільки спогади наш час зупиняють
від них морський вітер подує в вісок
і щастя крупинки ще в думках залишають...
Хвилини проходять немов краплі в пісок
але тільки спогади наш час повертають
тоді пригадаємо на небі хоровод із зірок
а може і дійсно літні дні нікуди не зникають...
Хвилини проходять немов краплі в пісок
але тільки спогади наш час корегують
і болісно брати зворотний на потяг квиток
хоча віра з надією вкотре радість врятують...


Рецензии