Святкова

Різдво прийшло, прийшло на землю
і в цю святу морозну ніч
молитву ми читаем древню
у церкві, з Богом віч-на-віч.

Це славна ніч, вся повна тайни
і давніх радісних пісень..
Ми, православні християни
Народження святкуем День.


Рецензии