Пiсня псевдонауковцiв

Звичайна наука відверто нудна.
Хтось може науці і вчиться.
Та людям не дуже потрібна вона,
Бо вірять вони у дурниці.
Хтось скаже дурницю, і все вже гуде,
І істина вже нецікава.
А той, хто юрму за собою веде,
Отримує гроші і славу.

Приспів
Вигадай теорію,
Хай не наукову,
Головне, щоб вірили,

В кожне твоє слово!
А є і такі, що навчились всьому,
А розуму геть не придбали.
А хочеться слави і грошей йому,
І щоб всі його поважали.
І він ті дурниці несе і несе,
І вперто в них сам вірить дуже.
А щоб перевірить, чи вірно усе,
Йому абсолютно байдуже.

Приспів
Вигадай теорію,
Хай не наукову,
Головне, щоб вірили,
В кожне твоє слово!

_ _ _

* Песня из спектакля "Бременські науковці"


Рецензии