Бочка снiв

На зірковому пісочку
Тихо човник спочиває,
Має снів чарівних бочку
І всю ніч її гойдає.

Малюкам шепоче казку
Безтурботну та наївну,
Шле любов та божу ласку
Абсолютну і безслівну.

ХмАрок хлюпає водичка,
Човник в подорож рушає.
Бочка снів, немов криничка,
Дна-закінчення немає.

Сни розстануть на світанні,
Згаснуть зорі-запальнички,
І пісок зірок останній
Змиємо з свого ми личка.


Рецензии