Це Осiнь! Для дiтей

Яка хороша тепла Осінь!
Ото  якби до нас назовсім! --
Гойдає павучків в листочку,
Дарує білочкам грибочки.

Під дощиком танцюють польку
Дві жабки... Знов без парасольки!
А їжаки дивакуваті
Грушки і сливи носять в хату

Для чого їжі стільки брати,
Вони ж всю зиму будуть спати
Сорока скрізь розносить вісті,
Що в лісі вже жовтіє листя...

А вітер грає на тромбоні,
Хитаються дерева сонні.
Горобчик гріється на сонці
А в Каті  - бедрик на долонці.--

На крильцях примостилось Літо!
Сказало : -"Все, пора летіти!"
І полетіли.. Вітер дмухав...
Зітхав і довго тишу слухав.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.