Украина - моя колыбель

   Україно - миліша колиска моя ,
 Тихий вечір сідає над хатою ,
Засинаю з любов"ю , під спів солов"я ,
Бачу Неньку прекрану , багатою .
 
 Це мій прояв душі , то мої почуття ,
Моя мрія щасливої долі ,
Для тебе , моя Ненько -
найдорожча земля ,
Щоби жити у мирі , любові .
 
 Хай нас Бог, береже , від лихої біди ,
Та зростають у радощах діти ,
Хай любові плоди пожинаємо ми ,
Щоб у пеклі ніколи не жити .
 
 Хай у серці живе тільки Божа любов ,
Та не буде гріху у нас місця ,
Захищає усіх , Богом пролита кров ,
На Голгофі ,на Лобному місці .

«Лобное место»  — небольшая скала или холм, где был распят Иисус Христос.



 


Рецензии
Стихотворение прекрасное. Теплое, до боли понятное..Вот такие ощущения после прочтения.. С теплом.

Катюша Кабанец   23.12.2022 22:06     Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.