Величественная осень - на украинском языке

ВЕЛИЧНА ОСІНЬ

Заграла скрипка Nostalgia…*
Мелодія летіла парком.
В фокстроті листя закружив,
Легенький вітер спозаранку.

Хтось, на роботу поспішав,
Не дивлячись собі під ноги.
По парку, дехто вже гуляв,
Діливши з осінню тривоги...

Вона, величною красою!
Багряним сяйвом зігрівала.
Та прохолодною росою,
Неспішно, ранок зустрічала…

16.09.21 р.   Олена Річе




*Nostalgia (англ.) - ностальгія.













p.s. иллюстрация из свободного доступа интернета


Рецензии