The Tiger Lillies - Kill you on a Monday

Kill you on a Monday

I’ll kill you on a Monday
Just for the fun
Slash away with my sword
Watch your blood runs

Kill you on a Tuesday
Make mincemeat of you
Smile and laugh
As I run you through

Kill you on a Wednesday
I’ll cut off your head
Put your head upon a pole
Celebrate you’re dead

I’ll kill you on a Thursday
Blow you to kingdom come
Laugh at the grieving
Of your widow and your son

Kill you on a Friday
Your blood I’ll spill
On Saturday this
That you're daughter raped and Killed

But on Sunday, on Sunday
To the chapel I will go
Where god he will thank me
For the duty I did show

---

Я убью тебя в понедельник

Я прикончу тебя в понедельник
Легко, почти шутя
Мечом я иссеку тебя
Любуясь как хлещет кровь твоя

Убивая тебя во вторник
В отбивную тебя превращу
Потешаясь и смеясь
По тебе я галопом пройдусь

Прикончив тебя в Среду
Башку тебе отсеку
И насадив её на кол
Вокруг него спляшу

В Четверг я покончу с тобою
Отправив на божий суд
Смеясь от души над скорбью
Что семье я твоей принесу

Прикончив тебя в пятницу
Я кровью твоей причащусь
В субботу, доченьку твою
Я изнасилую и убью

Но в Воскресенье, день воскресный
В церковь я пойду
Там Бог вознаградит меня
За исполненный мною долг


Рецензии