1 вересня

Вітання з Днем Знань

Побажання дітям милим
Йдуть від серця і душі:
Ви навчайтесь в школі рідній               
Гарно, добре, залюбки!

Вам в науці – щедрій ниві,
Пізнавати – дивосвіт!
Вам любити дім природи,
Щоб життя було як цвіт!

Головні слова верстайте,
Все на пам'ять, для буття,
Книга - друг! Її читайте!
Вона вчить усе життя!

Підростайте і навчайтесь,
У труді нам жити всім!
Тож вітаю всіх із святом
Школярів і вчителів!

Вам терпіння і завзяття,
Вам здоров’я, шкільних див,
Божого благословення
У навчанні дітям всім!


Рецензии