Моiм односельцям!

Мої Ви любі односельці! Вітання шлю Вам від душі!
Наш дім – село,  єдина хата , що потопає у красі,
А в цій красі усі родини, як наче сонечка усі,
Що сяють серцем  і в любові тепло дарують залюбки!

Славетний край наш історичний – оберігає пам'ять літ,
З минувшини, дороги Правди ведуть в сучасний родовід, -
Це нашим дітям  всім любимим  життєвий путь – дороговказ:
Щоб жили в мирі,  мудрій волі, в любові вірній в добрий час.

Щоб берегли природу рідну, країну,  милий отчий край,
Духовні світочі у вірі,   в культурі щирій -   мово грай.
Хай негаразди полишають і йдуть  далеко за ліси,
Щоб  у народі  лиш звучали щасливі радісні пісні.

Спасибі  Вам  за розуміння, за честь і славу на віки.
Ми – є сім’я, ми разом – сила і гордість, шана назавжди!

19.08.2021


Рецензии