Воля та Вiра. Вiват, життя, Вiват!..

                ***
Вмить розум зрозумів, позбавившись від грат,
Кто сеятель вражды, а хто тут рідний брат...
Бо ВОЛЯ, ніж ярмо... милее всем в сто крат,
Вона спромОжня вмить здобути мир та лад...
Між нами вбити клин... вік мріє хижий скат,
ВливАючи на дні... у вуха дурням мат...
ВстромИти гострий клик... під вИглядом порАд,
Країні гідних дій... Хитрец давно не рад...
ЗарУчники істот... ПідскАзку шле НАБАТ...
НікОли підлий крок... не зрОбить вірний брат...
І хай на цій землі... Душа отыщет клад,
Чтоб каждый мог сказать: Віват, життя, Віват!..


Рецензии