Пригорщi сонця

Пригорщі сонця
І келих блакитного
Віч-на-віч з червнем

°°°°°°°
Червлена важка
Пектораль рівнодення
Коло життєве

°°°°°°°
Джгути колосся
Сонячні коси тугі
Густе житечко
Літечка чa'ра ча'рів
Пригорщі сонця й життя


Рецензии