Украинский Гарик 817

Український Ґарик 817



За мотивами І. Губермана

Химерно виглядає світ конторний
щодня від дев'яти і до шести;
бувають сраки там такі потворні —
гидують навіть ноги з них рости.


Оригінал
Весьма причудлив мир в конторах
от девяти и до шести;
бывают жопы, из которых
и ноги брезгуют расти.
 


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии