911

Гайдук Олеся

Вони не знали, що чекало їх,
Коли спішили вранці на роботи,
В їх офісах лунав веселий сміх,
Здавалось,всі забули про турботи.
Вони були звичайними людьми,
Та їх життя трагічно обірвалось,
Але,як здогадалися всі ми,
Не випадково катастрофа сталась.
Біди в той день ніщо не віщувало,
Та раптом в небі Boing появився,
Це доля підло так пожартувала,
І хмарочос в руїнах опинився...
Ніхто відповідальності не ніс,
Зате розвели класну демагогію,
Не знаю-нащо Буш в Ірак поліз,
І їх розворушив ідеологію...
Невже він сподівався в мусульман
Через війну авторитет здобути,
Він пізно зрозумів,що це обман,
Та сотні тисяч вже не повернути...
=============================

ИЗ ЦИКЛА "ДРУГИМИ СЛОВАМИ"

Не ведая, что встречь беда бежит,
Они спешили утром на работу,
И, наполняя смехом этажи,
Казалось, забывали про заботы.
В тот день оборвались их жизни вмиг
Как песни недописанные строфы...
Но сердце тем, кто в ужасе затих,
Сказало: не случайна катастрофа.
Рассвет спокойный не грозил бедой,
Но тёмной тучей собиралась злоба,
Но в небе Боинг чёрною судьбой -
И вот уже в руинах небоскрёбы -
Никто не скажет - почему и как...
Наполнен мраком весь "оплот свободы".
И с этой ложью Буш полез в Ирак -
Менять идеологию народа,
Как будто захотел у мусульман
Войной вернуть хоть часть авторитета,
Но поздно осознал он свой обман,
И сотен тысяч не вернуть - их нету...

10.03.2011


Рецензии