Майже сiм...

"Сім'я.
В ній я.
І мені майже сім,
Сім тижнів... Але вже нема.
У серце, як в ціль, вдарив грім.
А втім...
Їм байдуже. Байдуже їм!
Навіщо? Бо що їм, що я?
Як боляче! Мам, а сім'я?
Я ж зовсім..."
"Тебе ще нема!"
"Прощай, не судилось, Земля,
Я в небо. Там добре усім"
Покидаючи батьківський дім.


Рецензии