Ти живи ти кохай...

Коли настане день
Ти відкриєш очі
Він до тебе не прийде
Про це ти знаешь точно 

Ти встанеш посміхнешся
Завариш випьеш кави.
Поки сердце твоє бъється
Треба жити далі...

Приспів

Ти живи ти кохай
Ти минуле відпускай..
Знаю тяжко йти в майбутнє
Час назад не повернути...

Що було нехай іде
Щоб не сталось, все мине
Щастя знов буде з тобою
Ти живи... Все буде добре

буде до-обре
буде до-обре...
буде до-обре
Ти живи! - все буде добре...

буде до-обре
буде до-обре...
буде до-обре
Ти живи! - все буде добре...


І коли погані люди
В твою душу немов серпом
Ми тоді сильніші будем
Хоч і дощ ллє за вікном

Ми ідем без парасольки
Руки в небо простягнем
І ми будемо щасливі
Минуле полихне вогнем...

Приспів

Ти живи ти кохай
Ти минуле відпускай
Знаю тяжко йти в майбутнє
Час назад не повернути

Що було нехай іде
Щоб не сталось все мине...
Щастя знов буде з тобою
Ти живи... Все буде добре

буде до-обре
буде до-обре...
буде до-обре
Ти живи! - все буде добре...

буде до-обре
буде до-обре...
буде до-обре
Ти живи! - все буде добре...


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.