В Р МЕН

ВІР МЕНІ

У СОНЯЧНОМУ ЛИСТОПАДІ

ВІР М ЕНІ

У МАРИВІ ЗІРОК
ВОДОГРАЕМ КЛИЧЕ У ТУМАНІ

ПІСНЕЮ ЗАМРІЯНИХ ДУМОК

ВІР МЕНІ

В КОХАННІ ДЕ ДОВКОЛА

ЧУЄТЬСЯ У МЕРАЖІ ВІКІВ
І БЕНТЕЖНЕ І ПРИВІТНЕ СЛОВО
ВІР МЕНІ

НА ПРОТЯЗІ СТОЛІТЬ

ПОКОХАВ ТЕБЕ Я НЕ ОДРАЗУ

МАВ РОЗЧАРУВАННЯ І ОБРАЗУ

ЛИШЕ ТИ ПОДАРУВАЛА ТЕ

ЩО У СЕРЦІ Я ТАЇВ ВСІ РОКИ

ВІР МЕНІ

ТЕБЕ Я НЕ ОБРАЖУ

ТИ УСЕ МОЄ ЖИТТЯ

У ДУШІ МОЇМ І СЕРЦІ

ТА ВЕЛИКА ТАЇНА

ТІЛЬКИ ТИ ОДНА МЕНЕ

ТАК ЗРАЗУМІЛА І ПРИЙНЯЛА

І ДАЛА ВРЯТУВАЛА І ЗЦІЛИЛА

ДУШУ МОЮ І ЖИТТЯ

ВІР МЕНІ

І ВСЕ ЦВІТЕ ДО ВКОЛА

ВІР МЕНІ

І ВСЕ НА МЕРАЖІ СЛОВО ТВОЄ

ПОСМІШКА І ПОГЛЯД І ВУСТА

ТВОЇ СМАЧНІ


Рецензии