В1льно жити

  ***
Я прокинувсь ще до сонця,
Відчуваю,день звичайний.
А в душі мого віконця,
Вже дзвенить струмок криштальний.

День прийдешній  запалає,
Надихне, розкине крила.
Вітерець попутній знає,
Як роздмухати вітрила.

Як роздмухати,прискорить,
Наздогнати кляту долю.
Щоб не міг я відчувати
До нестями злого болю.

Кину кралю,хату кину,
Кину все,що має ціну.
Ось таку брате картину
Змалював,щоб вільно жити.
 В.Савош.


Рецензии