Жемчужина 72
Не стоит слов бросать на ветер,
В речах умеренность нужна.
Раз клятву дал — так будь в ответе,
Иначе грош тебе цена.
СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ
***************************
ПЕРЛИНА 72
Ти не кидай слова на вітер,
Дав клятву – виконай сповна.
Пильнуй себе, бо бруд не змити,
Інакше гріш тобі ціна.
СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА
Свидетельство о публикации №120062004888
Людмила Кудрявцева Тирасполь 28.04.2022 21:12 Заявить о нарушении