Ти зможеш!

Присвячую тому, кому важко!


Так важко працювати над собою!
Так важко йти вперед,  душа болить.
Ти зможеш все, бо наш Господь з тобою,
Як обіцяв, не лишить ні на мить.

Так, важко. Часом  дуже- дуже важко!
Але не смій втрачати ти надію!
Як по спині від хвилювань - мурашки,
А серце тихо стогне : "Не зумію...",

Не зупиняйся! Я тебе благаю.
Бо сила наша тільки у Ісусі!
Так, важко... Але ж Він це добре знає!
У праці до екзаменів готуйся...

Екзамен скоро буде. Така доля
Усіх, хто ставить ціль і йде до неї!
Частіше промовляй: "Хай буде воля
Творця землі і Властелина Неба!"

Ти зможеш все, якщо Господь з тобою!
Здійсниться, що здавалось неможливим.
Бог рушить сумніви, які були стіною.
На небо глянеш, коли вщухне злива,

Подивишся назад і зрозумієш,
Що Сам Господь пройшов цей шлях з тобою,
Навчив тебе того, що ти не вмієш...
Й стояв за тебе перед злом стіною.

Ти все  життя тоді переосмислиш,
Пройшовши лабіринт важких доріг,
Побачиш, що з тобою був Всевишній
І скажеш Богу з вдячністю : "Я зміг!!!"


Рецензии