Безнад я...

Так хочеться назад, в Дитинство!..
Нехай - в голодне, бідне, босоноге.
Але там міни не літали з свистом,
Там крали теж, але не так... потроху.

Там не було ні БЕХ, ні наркоманів,
там не палили ліс і трави в лузі.
І "дев"яносто п"ятих" на дивані
не бачили, із чіпсами на пузі.

Там віруси на волю не пускали
заради політичних інтересів.
(А ЩО пускали - ми того не знали!)
Бо не було статистики у пресі.

Про страх, покору не скажу, не знаю.
Але тепер - це страшно, аж до болю.
Безвихідь... Безнадія серце крає
А Віра є !  Та тільки - в Ласку Божу.

                А.Я.


Рецензии