Психолог! я поез!!

Вірші "під настрій"? Може, де й бувають.
Як мелодрами, там де Сари та Франчески.
Коли коти скажені серце розривають,
я "вимуровую" завзяті гуморески!

У них хтось скаче; хтось бере на книпи;
хтось хитромудро "вибиває" гроші;
хтось "полірує" знахабнілі пики;
хтось ( віртуальо ) - ну такий хороший!

Чим гірший настрій - тим крутіші твори!
Тоді в душі - неначе два поети:
Мерзенний настрій -і принади флори,
а у Нірвані - зовсім не памфлети...

Так і римую... Десь за небесами
душа піїта сепарує звуки...
А настрій - то душевна амальгама.
А Лірика - не місце для Науки.

                А.Я.


Рецензии