Кохання щире

   
Ти живеш в чужому місті,
Та до тебе їду знов,
Бо не викинути з пісні,
Добре слово про любов.
Ти моє кохання щире,
Хоч далека та близька,
Є в моєму серці віра,
Полонила козака.

Мені добре у полоні,
А тебе я не виню,
Хоч літа летять мов коні,
Їх з любовю зупиню.
Поспішаю знов до тебе,
Ти кохана краща всіх,
Щастя більшого не треба,
А кохання, це не гріх.

Нам любов дана від Бога,
І вона не пропаде,
Ось чому тепер дорога,
До жаданої веде.
Ти живеш в чужому місті,
Та до тебе їду знов,
Бо не викинути з пісні,
Добре слово про любов.


Рецензии