Весна ось хлине
Мелодія і виконання: Юрий Пілішкін – Сходить сніг
Сходить сніг, весна ось хлине,
Розкидає всюди цвіт.
Ой, дівчино, серце плине, –
На тобі зійшовся світ.
Ще пташки не прилітали
В час весняний у наш край,
Мої думки тебе звали, –
Смуток ллється через край.
По дорозі, на порозі
До батьків ідуть свати,
Накотились світлі сльози, –
Раді їм батьки і ти.
Ой, дівчино молоденька,
В шлюбі будеш в щасті там, –
Я тобі, моя рідненька,
Все життя навік віддам.
Сходить сніг, весна ось хлине,
Розкидає всюди цвіт.
Ой, дівчино, серце плине, –
На тобі зійшовся світ.
Свидетельство о публикации №120010506664
С уважением и теплом
Лидия Гржибовская 24.02.2020 13:41 Заявить о нарушении