Б л вишн

 
Зацвіли білі вишні,
У саду край вікна,
Де, ви роки колишні,
Де взялась сивина.
Відшуміли ті роки
І хороші й сумні,
Доля різні уроки,
Викладала мені.

Працювала у полі,
На городі, в саду,
Подарунку від долі,
Вже сьогодні не жду.
Відгоріло кохання,
Діти в місті давно,
Шлють матусі вітання,
Як надії зерно.

Бачу сонце гаряче
І весну молоду,
Бідне серденько плаче,
В самоті у саду.
Де надія остання?
У вишневім диму,
Може вірне кохання,
Ще ві когось прийму.


Рецензии