Пов р мен

   
Відкидаючи вагання,
Щастя матимо земне,
Подаруй своє кохання
І отримаєш мене,
Я прийду у твою казку,
Казку тисячі ночей,
Прояви безмежну ласку,
Не відводь своїх очей.

Разом будемо до ранку,
Ми з тобою лиш удвох,
Сонце зійде на світанку,
А любов дарує Бог.
Зачаруй мене словами,
Не кажи ніколи ні,
Щастя буде поряд з нами,
Тільки ти повір мені.

Забувай усе погане,
Що було не при мені,
Ніжне слово полумяне,
Нас запросить у пісні.
Разом зможемо літати,
В чисте небо голубе,
Дуже хочу щастя мати,
Бо люблю, люблю тебе.


Рецензии