Вибрики дол

ЛЕБІДКА БІЛА НА ВОДІ

БІЛА ЛІЛЕЯ РОЗКВІТАЄ

СОЛОДКАЯ СПОКУСА В ДАЛЕНІ

СЛЬОЗА СОЛОЛНА ПРОЛІТАЄ

ШЕПОЧИТЬ КАРА В БЕСТРИНІ

І ХМАРАМИ ЗАКРИЛО НЕБО

Я МАЮ ЧАРИ У ВІСНІ

ДЕ У ПОЛОНІ В САМОТІ

І У ВІДКРИТОМУ ВІКНІ

ЛЕЧУ НЕНАЧЕ ПТАХА ВІЛЬНА

У МАКРИВІ ТЕРЕР В МОЇХ РУКАХ

КАЗКОВА ТАЄМНИЧА ДІІВА

І БРИЗ МОРСЬКИЙ В ЇЇ ОЧАХ

І КВІТКА У ВОЛОССІ БІЛІМ

В ОБЛИЧЧЯ ВІТЕР ЗАВІВА

НЕНАЧЕ У ТУМАНІ

ПЛАКАЛА ВОНА

ЛИШ КРИК ДУШІ

В ШАЛЕНІМ ТАНЦІ

В ВОГНІ У ПРИСТРАСТІ КРУЖЛЯ

У НАСОЛОДІ Т ІЛО У КОХАНІ

У ПЕРЛАХ ДЕ НІЖНІ ПОЦІЛУНКИ

І ПРИСТРАСТНІ СТОСУНКИ

НОЧІ БІЛІЇ ДИВЛЯЧИСЬ В УСТА

У ВІЧАХ МЕЛАНХОЛІЯ ДЕ ЛІД З ВОГНЕМ

І СЕРЦЕ ГРІЄ В МОВЧАННІ

СИЛА ВИСОТИ І ВОЛІ

І Я ВІРВАЛАСЬ У ЖИТТЯ ТВОЄ

ЯК ПТАХА СТРІЧКОЮ ІЗ Ш9ОВКУ

КВІТКА У ПОЛІ

ВІТЕР В БУЗЕНІ

ДЕСЬ МРІЇ В НАСОЛОДІ

І ПРИСТРАСТНІ НАДІЇ

У МЕТІ НЕЙМОВІРНОМУ

МУЗИЧНОМУ ПРИЗНАНІ

В МОМЕНТ У ЗАГАДЦІ

В ЕДИЛІЇ НАБИТИХ

ВИШУКАНИХ ДІЙ

У МЯГКО СТІЛЕГКОМУ

ПОЧИНАНІ ЦІЛУЮЧИ

В ШАЛЕНОСТІ КРАСИ

ЛИШ СЕРЦЕ РАЙМ

У САМОТІ ПОСТАВЛЕНИХ

ПОЧУТТІВ І ГОРДОВИТО

НА ТАНСПОЛІ В

ЗАБУТІМ ТАНЦІ

ЗАКРУЖЛЯ У МРІЯХ

ДЕ ОЧИМА ПОЦІЛУНКИ
У РОЗКОШАХ БЕЗМЕЖНОЇ

КРАСИ В РЕЛАКСІ

ВІДЧУТІВ І ТВОРЧОМУ

ПОЛОНІ ЛИШ МАРИНОЮ

ВІЄ ВІТЕР У ВОГНІ

ЛИШ У ВІРВАЛАСЯ

У СНИ В ТУМАНІЙ ДИМЦІ

НЕБО СЯЄ РОСЯЙНИСТО

СТІНОЮЗАКРИВАЄ ДОЩЬ

ВІД МОРЯ БРИЗОМ ЧУТНО

ПІСНЮ У ЛАБЕРИНТІ

ДЕ У БАРХАТІ ЧЕРВОНІМ

В ТЕРПЛЯЧИЙ САМОТІ

ЛЕБІДКА БІЛА НА ВОДІ

МОВЧАНІ


Рецензии