вiдстань

від війни до мого спокою
на автівці година з гаком.
в мене зранку птахи тьохкають
в них — лиш танки.

в мене кава. декофеїнова.
лікар радить не пити звичну.
в них — сніданок з відтінком синяви
і обличчя.

в мене норма, щоденне правило
10 тисяч - й не менше! - кроків.
в них — рахують життя ударами
з того боку.

в мене сіра буденність складена
із продуктів і прибирання.
в них — з розмов (зазвичай, із матами)
як востаннє...
__________________________________
від війни до мого спокою
неквапливо — години зо дві.
тільки (й правда у тім жорстокая)
навіть болісними епохами
не обчислити. цю. безодню.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.