Врядли

Навряд чи

Була б трохи дурніша,
Обирала б парфуми,
Фарбувала би губи
Лиш червоним, авжеж.
Знала б, що найгарніша
І не мучили б думи.
Може, збільшила б груди,
Губи збільшила б теж.

Не читала б до ранку,
А ходила до клубів,
На підборах і в шубі.
Ще? Крутий телефон.
Будь-яку забаганку
Мені здійснював любий.
Ах,  який! Хоч і в шлюбі...
Або інших мільйон.

Регулярно на шопінг,
До салону, в солярій,
В ресторан на вечерю,
На вікенд за кордон.
Знала б що таке топінг,
Час вбивала у барі.
Мала б щастя критерій,
Що бажання - закон.

Мала б все, що хотіла,
Бо хотіла б простого,
Те, що купиш за гроші,
Не для всіх, а собі.
Та навряд чи зуміла б
Надихнутись від того,
Друзів мати хороших
І мету у житті.


Рецензии