Посвячення

Коли великий Юлій Цезар
Британців гордих замирив -
Він в Рим писав мечевим лезом:
"Прийшов, побачив, підкорив!"

Вкраїна наша ледве жила,
В молитвах дива люд просив.
Від Бога Ющенко - Месія -
Прийшов, побачив, підкорив!

Прийшов, побачив, підкорив –
Бо коли розум дружить з волей
То може Ющенко один
Долати ворога у полі.

Від Тебе всі чекають лад,
Надій на краще, добрі зміни,
Створити Третій Гетьманат
Тобі припало в Україні.

Шляхетним чином, щоб без зла,
Щоби без крові та омана -
Лише за Честі і Добра
Здобути перемог Богдана!

Удача Байди хай тобі
І мудрість князя Ярослава,
Мазепи розум. Назавжди
Хай світ наповнить Твоя слава!

Гетьмане, дій! Твоя рука
Рятує корабель від краха,
Лиш знає Бог – як ти важка!
На чолі шапка Мономаха.

Боронь Господь Тебе од бід,
Масштаби справ Твої безмежні
Дай тобі Боже сотню літ -
Щоби ми були незалежні!

23.02.2009.


Рецензии