Смерть корабельних

А сосни під Києвом тягнуть до неба всихаючі лапи.
Благають у Бога рятунку, чи просто Небесної Манни.
Облізлі скелети, колоди і гори кори під ногами...
Природа сказилась! Це - сосни, а не безсоромні платани!

Війнув вітерець. Характерно отам, угорі, зашуміло.
ЗлегкА заскрипіло, зітхнуло... Іще однієї не стало...
Упала туди, де десятки вже інших лежали.
Померла, сердешна... Відмучилась... Сестри на черзі стояли...
               
                А.Я.


Рецензии