Не зря

Не дарма

Приймай себе таким, який ти є,
Бо ти такий один єдиний в світі.
Завжди знайдуться більш талановиті
Чи більш щасливі. Кожному - своє.

Люби себе! Бо хто ж зуміє ще
Наважитись, якщо тобі не треба?
Якщо ти сам не помічаєш неба,
То хто в твоїх очах його знайде?

Малюй своє життя на власний смак,
Не піддавайся тим, хто заважає.
Тобі все навкруги допомагає,
Якщо ти сам не здав себе за так.

Живи сьогодні! Завтра ще нема
І вчора вже ніколи не настане.
Жени сумні думки, вставай з дивану,
Живи, щоб відчувалось: недарма.


Рецензии