Виборець

Вiд кози та вiд лопати
поспiшає на дебати.

Грядку думав дід копати,
не чекатиме весна…
I козі ще сіна  дати…
А як згадав про дебати,
тут вже i не до лопати,
і стоїть коза без сіна –
під погрозою країна

Президента вибирати,
це не урну для смiття…
Треба слухати дебати,
може новi кандидати
скажуть щось і про життя…
Перестануть вже брехати
i нас зводити з пуття?!

Закінчилися дебати,
Повернувшись вже до хати,
дiд з порога закричав:
"Не піду голосувати!..
Нема з кого вибирати!..
Все вже вирішили Штати -
наша кров їм, шо сеча!
.  .  .  .  .  .  .  .  .
Виборець - избиратель
сеча - моча
          /12.04.2019. Н.М./


Рецензии
Помню-пОмню..,- как Зєббєль$$
пришёл в клАДе-ZZрАДе обещая МИР на Донбассе !!!!!
За что ему сейчас и воздаётся*****

Серж Фико   28.02.2022 01:56     Заявить о нарушении
На это произведение написано 16 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.