Я б могла

Я б могла тобі допомогти,
Розказавши про свої невдачі,
Та чужі не здатні помилки
Запобігти власним, вберегти.
Кожен до своєї йде мети
І збиває ноги, часом плаче.
Станеш ти сильніше завдяки
Всім шляхам, що довелось пройти.

Я б могла тобі розповісти,
Що того, хто йде,  дарма тримати.
Від чужого вчасно треба йти,
Цінувати вчитися своє.
Та колись це знатимеш і ти,
Без образ навчишся відпускати.
Тільки те, що сам ти зміг знайти,
Тільки це насправді в тебе й є.

Можу я підтримати тебе,
Слухати про сумніви та мрії,
Бути поруч у скрутні часи,
Коли вдача очі відведе.
За мовчання ти пробач мене,
Я тобою бути не зумію..
Чаю, казку, тільки попроси,
Поки серце власний шлях знайде.


Рецензии