Караван бреде понуро

Нема правди та й не буде -
кому вірять люди?
Ніхто владу не осудить,
а ви як верблюди.

Несіть ношу по пустині,
в голоді та спразі.
Ваш погонич цар віднині,
вирвась що із грязі.


Вас нав’ючив своїм добром
везе за границю
золото та серебро...
а ти тягни, Грицю.

Караван бреде понуро
по пустелі скопом...
Що було, те все минуло -
вас не жде Європа.

Нема правди і не буде,
ні тоді, ні нині,
поки править вами, люди,
козак Палістіни.

Зрадник підлий він, іуда,
хоч по чину важний...
стрінете таких усюди,
хто христопродажний.


Рецензии
Виктор, замечательно пишите на украинском языке. Сердце млеет... С теплотой!

Людмила Гусева 3   11.04.2023 20:16     Заявить о нарушении
Спасибо, Людмила!
С уважением,

Сенько Виктор Васильевич   11.04.2023 20:29   Заявить о нарушении
На это произведение написано 26 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.