Посвящение крёстному Сергею

Посвята хрещеному батькові Сергію

Під сволоком тісної хати
Щось розгулялось до небес -
Немов колосся волохате
Лягає на сріблястий плес.

Немов прослали хліб насущний
Не рушники - потоки вод,
Хоч очі в небо дах заплющив,
Проріс зі стін блакитний глод.

Отут лишитися. Чекати.
Спивати час. Ловити мить -
Коли, нарешті, світла хата
У світлий вирій полетить.

28.06.1997


Рецензии