Не залишай

Не залишай мене у снах на світанку.
Ми підемо з тобою в наш сад,
Де стиглі вишні не прокинулись ще до сніданку,
На засмаглих гілках виглядають з зелених шухляд.

Не залишай мене саму наодинці,
Мені поряд з тобою спокійно завжди.
Ми знайдемо місце,  де сонце ховається в скриньці,
І до ранку під зорями будемо поруч іти.

Не залишай мене навіть тоді, коли підеш далеко,
І в молитвах своїх ти про мене згадай.
Десь у вирії кличуть щасливі лелеки -
Посміхнись і бажання своє загадай !
12.07.2018


Рецензии