7. Кохання

Попрощаюся з тобою -
Не в останній раз…
Скільки хмар над головою
Пропливає в нас!

І нащо їм вітер крила
В довгий шлях дає?
І нащо ті хмари вкрили
Серденько моє?

І нащо ніяк не можу
Обігнати їх?
І нащо не потривожу
Мир очей твоїх?

І нащо так поспішає
Осінь на вітрах?
І нащо тебе кохаю
Тільки у піснях?

8.08.1995


Рецензии