Моi вiршi

Мої вірші, мої крила,
Як же вас багато.
З вами все навколо мило,
Коли ви не в гратах,

Якщо вас мій сум не в'яже
Мороку ланцями,
Якщо розум мій не скаже,
Що не дружить з вами,

Що він прагне до спокою,
Втомився від болю...
Мої вірші, крила мої,
Важка ваша доля...


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.