Открой своё сердце... на двух языках

Вариант на русском языке
http://www.stihi.ru/2017/10/08/10705

Open your heart
Ekaterina Nikishina

Open your heart, stop fighting inside.
Bridge in the sky, it's a wonderful  night.
You're like a gift from heaven for me.
Happy together we are, maybe.

Marvellous sunset excites our souls,
This path connects the different poles.
We can forget all doubts and troubles.
Let's collect our happiness puzzles.

Open your eyes, breathe in the dawn.
Listen to hearts. We're like newborns.
You're like a gift from heaven for me.
Happy together we are, maybe.

Музыка - Екатерина Никишина.

Так прекрасны строчка к строчке...
Раскрывается талант.
Убегают вдаль листочки...
Будет плакать дилетант!
С большим уважением

Сергей Бандуровский   10.10.2017 08:00


Рецензии
Строки ваши прекрасны.

Сергей Лутков   22.07.2023 17:14     Заявить о нарушении
На это произведение написано 15 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.