Победители

Переможці

Переможців не буде, бо це неможливо,
Ми з тобою пливемо в одному човні.
Зігріває нас сонце, полоще нас злива,
Мерехтять в небі зорі тобі і мені.

Переможців не буде, бо вже перемога
Що живемо на цій, Богом даній, Землі,
Наші мрії за обрій ведуть від порога,
Миті щастя ведуть нас і миті сумні.

Те, що творимо ми, не дає нас забути,
Ми усі боїмося, хоч кожен свого.
Калатає в нас серце, вистукує в  груди,
А коли заговорить, почуєш його.

Попри те, що ми різні, є в кожного мати,
За дітей ми готові віддати життя,
Тільки люди так здатні та вміють кохати,
До останнього поштовху серцебиття.


Рецензии