Пообещаем сейчас

Пообіцяймо зараз

Пообіцяймо зараз одне одному,
Що буде все красиво до кінця,
Якщо прощання забринить на обрії,
Залишимо не мертвими серця.

Залишимо можливість посміхатися
І згадувати легко, без образ,
Не грати в друзів і не відвертатися,
При випадковій зустрічі щораз.

Пообіцяймо зараз бути щирими
І вдячними за кожну світлу мить.
Нехай кохання обійме нас крилами,
Передчуття біди хай не щемить.

Забудьмо, що раніше не вдавалося,
Повіримо, що це щасливий шанс,
Як довго б сонце в хмарах не ховалося,
Воно освітить стежку і  для нас.


Рецензии