Бабуся образилась...

Непомітно й я старію...
Якось тихо та неспішно.
Знаю, вмію - та не смію.
Хочу - вдало,  вийде - смішно.

Спроба друга - знов невдача!
Очі вгору - у онука...
Думки скачуть - очі плачуть.
Старість - мудрість. Старість - мУка.

Досвід груди розпирає!
Хочеться когось навчити.
Поділитись тим, що знаю
( Бо навіщо ж далі жити? )

Мов горохом мої речі
Від стіни - та водоспадом...
Стисну зуби. Крила - плечі.
Нерви - в жменю. Сльози - градом...

А Душа - вона сміється!
Бо ж старіти не бажає.
Думка в*ється. Тіло гнеться.
А Душа ( почуй )  - співає!

Наче в казці, молодіє
Дух бунтарський, вічно юний.
ПрОсто жити він не вміє!
ВиграЄ на нервах - струнах.

            А.Я.

 


Рецензии
...не згоден з Вами ,Алла, тобто зі словом "старію". Мені більше до вподоби і я наполягаю на слові "дорослішаю". Хай щастить! А ще по простому скажу так: Будем живы -хрен помрем!

Николай Супличенко   10.08.2017 13:02     Заявить о нарушении
Мені 57 років, шановний пане Миколо..... Я дійсно непомітно старію..... Але - не в душі! Дякую Вам.

Алла Фликинштейн   09.09.2017 11:37   Заявить о нарушении